Landgoed De Wielewaal

Een spectaculaire huizenverkoop in Eindhoven. PSV heeft dinsdagavond de dubbele kater van de verloren competitietoppers enigszins weg kunnen spoelen.


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Landgoed Van Nederland Brabant Eindhove Bouwmaterialen Nederland Houten Vloer

Dan kun je er wel vanuit gaan dat het niet om een paar ton gaat.

. Gemeente Eindhoven koopt de Wielewaal. Daar fiets ik dagelijks langs ik wist niet dat het een prive landgoed was. Onder andere het pinetum is voor onze gasten te bewonderen tijdens uw tour over het landgoed.

De befaamde Philips-familie komt natuurlijk uit Eindhoven en dat is ook de plaats waar dit grootste én. Kamperen middenin de natuur van Flevoland. Wel echt mooi als ze dit ook behouden inderdaad een van de redenen waarom ik Eindhoven stiekem best tof vind is dat er best veel groen is vergeleken met nadere steden op.

Daarmee lijken ook andere geïnteresseerden uit hun winterslaap. Nieuwe eigenaren én een nieuwe naam. 1 day agoGemeente wil Philips landgoed voor 29 miljoen kopen.

690 likes 1150 were here. Ze koopt het voormalige landgoed van Frits Philips voor 29 miljoen euro. In dit huisje op wielen zit een kachel om na een actieve dag op het landgoed vuur te maken.

Hij laat het inrichten als landgoed compleet met een mooie naaldbomentuin een zogeheten pinetum. De gemeente Eindhoven heeft laten weten interesse te hebben in het majestueuze landgoed De Wielewaal dat sinds 2016 te koop staat. There are many firepits spread over the campsite for your use and fire wood can be bought at the reception.

Dat maakte de gemeente woensdag bekend. Belangrijk onderdelen waren de beveiling verlichting en multiroom audio en tv. Vanaf 1 maart zijn Jochem Jet Tom zie foto 3 en Barbara eigenaren van de prachtige plek die wij met veel liefde opgebouwd hebben.

Quiet environment suitable for longer stays - also camping pitches 60 - outdoor camp - supermarket in Nijkerk 6km - management 24h bgg 31 651307849 -. De historie van Landgoed De Wielewaal begint als Anton Philips grondlegger van het huidige Philips-concern een flink stuk bosgebied koopt. In deze minimalistische Tiny House.

De stad trekt 29 miljoen euro uit voor de enorme lap grond. Niet Bill Gates of Bruce Springsteen maar de gemeente Eindhoven koopt. Kom 365 dagen genieten van rust ruimte kampvuur en buiten koken kamperen landgoeddewielewaal.

You pick Landgoed De Wielewaal for your stay to be far away from the civilised world in The Netherlands. Hier ligt de erfenis van Philips. De verkoop van het erfgoed van Anton Philips met een rijke geschiedenis verdiende een minispeelfilm.

Het voormalig huis met bijbehorend natuurgebied van Frits Philips genaamd De Wielewaal wordt voor 29 miljoen gekocht. Van 1934 tot 2005 heeft Frits Phillips hier gewoond. Voor Landgoed de Wielewaal richtten wij de Domotica in.

Landgoed straks open voor publiek. 1 day agoDe gemeente Eindhoven wordt de nieuwe eigenaar van Landgoed De Wielewaal. Voor welke prijs weten we niet want die is op aanvraag.

Dan is de Wielewagen perfect voor jou. De stad zegt bereid te zijn 29 miljoen euro voor het landgoed te betalen. Het staat nu al een hele tijd te koop.

Bring enough groceries and cook outside on your own fireplace. In het eigen Philips Stadion maakte NAC Breda geen schijn van kans. Er staat een bed om goed uit te rusten en het belangrijkste.

To enjoy nature and quiet and to work around your camp spot. Nog twee weken en dan nemen we afscheid van Landgoed De Wielewaal. We zijn wel heel benieuwd hoe dat huis er van binnen uitziet en wat er allemaal bij de prijs is inbegrepen.

De gemeente Eindhoven wil landgoed De Wielewaal kopen. Een tour door deze mansion en een scenario zou de villa. Misschien is Landgoed De Wielewaal wel iets voor je.

Het landgoed De Wielewaal kan qua omvang 142 voetbalvelden vullen en is tussen de jaren 1934 en 2005 de thuisbasis geweest van Frits Philips ja die Philips. Dat was meer dan honderd jaar privébezit onder andere van de familie Philips van het elektronicaconcern. Ons geliefde stukje erfgoed van het voormalige landgoed de Wielewaal.

Ben je opzoek naar een knus en gezellig plekje. Landgoed De Wielewaal. 1 day agoDe gemeente Eindhoven koopt landgoed De Wielewaal in stadsdeel Strijp.

Bekijk het project voor meer info. Geen woningbouw volgens dit artikel. Het duurste landgoed van Nederland is De Wielewaal De Wielewaal bevindt zich in Eindhoven Noord-Brabant en heeft een oppervlakte van 1424462 m2 en een tuin van circa 142 hectare.


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Landgoed Van Nederland Brabant Eindhoven Huis Buitenkant Nederland Makelaar


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Huisstijl Makelaar Eindhoven


Pin Op 1 Interieurs


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Landgoed Van Nederland Brabant Eindhoven Interieur Nederland Eindhoven


Pin On Beautiful And Special Houses


Pin On Industrieeel Boerderij Schuurwonen


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Landgoed Van Nederland Brabant Eindhoven Nederland Eindhoven Huis


Landhuis De Wielewaal Frits Philips Landhuis Tuin Meubelen Villa


Landhuis De Wielewaal Frits Philips The Art Of Living Nl Landhuis Hekwerk Tuin


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Landgoed Van Nederland Brabant Eindhoven Nederland Eindhoven Makelaar


Pin Op Beautiful And Special Houses


Landhuis De Wielewaal Frits Philips Landhuis Villa Gebouwen


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Nederland Wonen Droomhuizen


Fotogalerie Landgoed De Wielewaal Te Koop Honders Alting Makelaars Grootste Metselwerk Makelaar Nederland

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel